![Wiosenne placki z topinamburem na dziko](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-04/17173-photo-main.jpg)
Wiosenne placki z topinamburem na dziko
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka
Składniki:
ziemniaki - 250 g
cebula - 1 szt.
jaja - 3 szt.
mąka z konopi - 3 łyżki
mąka jaglana pełnoziarnista - 3 łyżki
mąka ziemniaczana - 4-5 łyżki
podagrycznik - kilka listków
bluszczyk kurdybanek - kilka listków
czosnek niedźwiedzi - kilka listków
lubczyk - kilka listków
sól i pieprz - do smaku
nasiona konopi łuskane - 4 łyżki
olej do smażenia - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.