Pomidorki koktajlowe pieczone w oliwie
NikitaRodzaj posiłku: przetwory
Kuchnia (region): włoska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Składniki:
Tymianek -
Rozmaryn -
Bazylia -
Czosnek - 3 ząbki
Oliwa z oliwek bio planet
Ocet balsamiczny - 1-2 łyżeczka
Sól gruboziarnista szczypta
Dodatkowe informacje:
Z tej porcji wyszło mi 3 małe słoiczki. Pomidorki są pyszne i doskonale się przechowują. Oliwa z pomidorków jest aromatyczna i doskonale nadaje się do sałatek.Sposób przygotowania:
Pomidory skropić oliwą i octem balsamicznym i oprószyć cukrem trzcinowym. Na pomidorkach ułożyć zioła.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.