![Pomidorki koktajlowe pieczone w oliwie](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-08/14436-photo-main.jpg)
Pomidorki koktajlowe pieczone w oliwie
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: przetwory
Kuchnia (region): włoska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Składniki:
Tymianek -
Rozmaryn -
Bazylia -
Czosnek - 3 ząbki
Oliwa z oliwek bio planet
Ocet balsamiczny - 1-2 łyżeczka
Sól gruboziarnista szczypta
Dodatkowe informacje:
Z tej porcji wyszło mi 3 małe słoiczki. Pomidorki są pyszne i doskonale się przechowują. Oliwa z pomidorków jest aromatyczna i doskonale nadaje się do sałatek.Sposób przygotowania:
Pomidory skropić oliwą i octem balsamicznym i oprószyć cukrem trzcinowym. Na pomidorkach ułożyć zioła.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.