Pasztet ze świeżych ryb
NikitaRodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
płoć - 3 szt.
natka pietruszki pęk
chleb jasny (ewentualnie bułka) kromki - 3 szt.
jaja - 2 szt.
gałka muszkatołowa tarta szczypta
sól szczypta
tymianek listki - 1 łyżeczka
śmietanka 30 % - 50 ml
Sposób przygotowania:
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.