Makaron ze szparagami i łososiem
NikitaRodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska, włoska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, nabiał, pszenica, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
łosoś wędzony - 100 g
szparagi zielone - 1 pęk
czosnek - 1 ząbek
śmietanka 30 % - 50 ml
oliwa z oliwek - 1 łyżeczka
masło - 1 łyżeczka
pieprz - do smaku
Sposób przygotowania:
Szparagi oczyścić, odciąć twarde końcówki, a resztę pokroić na kawałki 3-4 cm.
Łososia pokroić w kostkę. Czosnek drobniutko posiekać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.