![Pieczarki faszerowane](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-05/14018-photo-main.jpg)
Pieczarki faszerowane
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
Cebula szalotka - 1 szt.
Natka pietruszki trochę
Ser biały - 1 plaster
Ewentualnie suszone pomidory koktajlowe
Masło klarowane - 1 łyżeczka
Sól i pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle klarowanym. Wyjąć cebulę, a na patelni udusić pokrojone drobno nóżki z pieczarek.
Pieczarki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, do każdej włożyć łyżeczkę farszu.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.