![Sałatka wiosenna](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-04/13859-photo-main.jpg)
Sałatka wiosenna
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Zawiera: gluten, jajka, mięso, orkisz, wieprzowina
Składniki:
Ogórek zielony świeży - 1 szt.
Ogórek konserwowy domowy - 3 szt.
Kukurydza bio w słoiku - 1/2 słoika
Szynka - plaster
Majonez lub majonez z jogurtem do smaku
Pieprz do smaku
Dodatkowe informacje:
Sałatka pachnie świeżo i wiosennie dzięki ogórkowi świeżemu i szczypiorkowi.Sposób przygotowania:
Ogórek zielony obrać, kukurydzę odcedzić i przepłukać na sicie.
Szczypiorek posiekać drobno.
Pokroić w kostkę ogórki i szynkę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.