Tort bezowy z borówkami, kwiatami magnoli, pierwiosnków, miętą i melisą
NikitaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
Śmietana 30 lub 36 - 200 ml
Mascarpone - 300 g
Cukier waniliowy z prawdziwą wanilią - 1 szt.
Borówki - 300 g
Mięta i melisa -
Kwiaty jadalne: magnoli, pierwiosnków, bratków
Dodatkowe informacje:
Zachęcam do korzystania z kwiatów jadalnych i dekorowania potraw. Oczywiście kwiaty nie pryskane, z czystej okolicy.Sposób przygotowania:
Zbieramy kwiaty jadalne i miętę i melisę.
Masę wykładamy na bezę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.