Danie z woka z topinamburem
NikitaRodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox
Kuchnia (region): chińska, międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, soja, strączkowe, sezam, cytrusy, orzeszki ziemne, drób
Składniki:
topinambur - 8-10 szt.
marchewka - 2 szt.
cebula biała - 1 szt.
cebula czerwona - 1 szt.
papryka - 1 szt.
imbir - plaster
czosnek - 1 ząbek
olej do dań z woka bio planete - 2-3 łyżki
syrop klonowy - 1 łyżeczka
pieprz - szczypta
do posypania:
czarny sezam - trochę
szczypiorek - trochę
ryż - trochę
sos sojowy Tamari - trochę
wok
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.