![Kotlety ziemniaczano-szpinakowe bezglutenowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-01/15971-photo-main.jpg)
Kotlety ziemniaczano-szpinakowe bezglutenowe
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Konkurs 2beBIO, Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
szpinak mrożony 2beBIO - 250 g
czosnek - 2 ząbki
masło miękkie - 2 łyżki
jajo - 1 szt.
mąka ziemniaczana - 100 g
kaszka kukurydziana drobna - 3 łyżki
sól - 1 łyżeczka
gałka muszkatołowa szczypta
masło klarowane do smażenia
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.