
Chleb twarogowy z dzikimi ziołami

Rodzaj posiłku: pieczywo, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: miody, gluten, nabiał, jajka, owies, nabiał krowi
Składniki:
płatki owsiane - 500 g
jaja - 5 szt.
woda - 80-100 ml
sól - 2 łyżeczki
miód - 1 łyżeczka
proszek do pieczenia - 2 łyżeczki
słonecznik ziarna - 2 łyżki
czosnaczek pospolity liście - 4-5 szt.
krwawnik młode liście - 4-5 szt.
podagrycznik liście - 4-5 szt.
mniszek lekarski młode liście - 4-5 szt.
babka lancetowata - 4-5 szt.
lebiodka oregano młode pędy - 1-2 szt.
melisa cytrynowa - kilka listków
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.