
Zapiekanka z mieszanych warzyw

Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał
Składniki:
batat - 1 szt.
marchewka pomarańczowa - 1 szt.
marchewka fioletowa - 1 szt.
cebula czerwona - 1 szt.
cebula szalotka - 1 szt.
czosnek - 2-3 ząbki
papryka - 1/2 szt.
topinambur - 5-6 szt.
pieczarki mini - 250 g
skrobia kukurydziana - 3 łyżki
sól ziołowa - 1/2 łyżeczki
tymianek - 1/2 łyżeczki
pieprz - 1/4 łyżeczki
oliwa z oliwek - 1 łyżka
do podania:
feta pokruszona
rukola - garść
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.