Surówka z kiszonych buraków
NikitaRodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody
Składniki:
jabłko eko - 1 szt.
cebula czerwona mała - 1 szt.
śliwki kalifornijskie bio planet - 3 szt.
natka pietruszki posiekana - 1 łyżka
pieprz i sól do smaku
miód - 1/2 łyżeczki
olej z lnianki lub inny - 1 łyżka
Sposób przygotowania:
pokroić w słupki. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej.
Cebulę pokroić w drobną kostkę.
Olej wymieszać z miodem, solą i pieprzem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.