![Sałatka z białą rzodkwią i topinamburem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2024-02/17812-photo-main.jpg)
Sałatka z białą rzodkwią i topinamburem
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
biała rzodkiew - 1/2 szt.
cebula - 1/2 szt.
czosnek - 1 ząbek
szczypiorek posiekany - 2 łyżki
jogurt naturalny - 2 łyżki
sól i pieprz - do smaku
słonecznik łuskany - 2 łyżki
sok z limonki - - 1 łyżeczka
koperek posiekany - 1 łyżeczka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.