![Fermentowana herbatka z bzu lilaka](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-05/14179-photo-main.jpg)
Fermentowana herbatka z bzu lilaka
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: napoje
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Składniki:
Dodatkowe informacje:
Mamy pyszną, zdrową, ekologiczną własną herbatkę. Herbata z bzu lilaka nie tylko ma przyjemny lekko goryczkowy, karmelowy smak, ale także właściwości lecznicze - wspomaga naszą wątrobę, warto ją zatem mieć w swoich zapasach zamiast chemicznych specyfików.Sposób przygotowania:
Następnie wyjmujemy je i suszymy. W piekarniku lub suszarce do owoców.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.