Klops z indyka z papryką, rukolą i serem
NikitaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, śniadanie, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał, mięso, drób, nabiał krowi
Składniki:
papryka pieczona (obrana ze skóry) - 1 szt.
rukola - 1 garść
mozzarella - 100 g
feta kostka - 2 łyżki
sól i pieprz, chilli do smaku
natka pietruszki posiekana - 4 łyżki
olej do obsmażenia
Sposób przygotowania:
Rucolę umyć i osuszyć. Paprykę (upiec i zdjąć skórkę) pokroić w paski.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.