
Jajka faszerowane z pieczarkami, czosnaczkiem i kwiatami bluszczyka kurdybanka

Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
pieczarki - 5 szt.
masło klarowane - 1 łyżeczka
majonez - 1-2 łyżeczka
śmietana gęsta lub jogurt - 1 łyżka
sól ziołowa - do smaku
pieprz świeżo mielony - do smaku
kwiaty bluszczyka kurdybanka
Dodatkowe informacje:
o czosnaczku można poczytać tutaj: https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-styl/czosnaczek-pospolitya o bluszczyku tutaj: https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-styl/wiosenna-dzika-kuchnia-1
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.