![Placki z młodej kapusty](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-06/14196-photo-main.jpg)
Placki z młodej kapusty
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
Kefir - 400 ml
Jajka ekologiczne - 2 szt.
Cebula - 1 szt.
Mąka pszenna lub mieszanka bezglutenowa - 6 łyżek
Sól i pieprz do smaku
Ulubione zioła świeże: koperek, pietruszka, szczypiorek
Śmietana - 3 łyżki
Olej do smażenia
Sposób przygotowania:
Dodać jajka i wymieszać.
Dodać posiekane zioła, doprawić i wymieszać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.