![Gulasz wołowy z warzywami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-03/13844-photo-main.jpg)
Gulasz wołowy z warzywami
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał, mięso, drożdże, grzyby, wołowina, nabiał krowi
Składniki:
Masło klarowne bio
Cebula - 2 szt.
Marchewka - 2-3 szt.
Papryka - 1 szt.
Czosnek - 2 ząbki
Pieczarki - 300 g
Bulion domowy - 100 ml
Sól i pieprz do smaku
Papryka słodka wędzona szczypta
Papryka ostra szczypta
Tymianek trochę
Sposób przygotowania:
Paprykę pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić w pół plasterki.
Na patelni obsmażyć pieczarki, przełożyć do szybkowaru.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.