Ciasto migdałowo kasztanowo - kawowe
NikitaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Nikitajesien24, Konkurs Alce Nero – zima, Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
krem z kasztanów Alce Nero - 270 g
migdały mielone - 150 g
jaja - 3 szt.
kawa espresso - 20 ml
cukier z prawdziwą wanilią - 2 łyżki
cukier puder - 2-3 łyżki
Sposób przygotowania:
Po upieczeniu wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.