Bulion z karpia z makaronem ryżowym
NikitaRodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: ryba i owoce morza
Składniki:
Liść pora, selera, natka pietruszki
Lubczyk świeży lub mrożony - 2 gałązki
Tymianek, gałązka kopru włoskiego -
Liść laurowy
Marchewka - 2 -3 szt.
Pietruszka korzeń - 1 szt.
Seler naciowy - 1 laska
Pomidory koktajlowe kilka
Sól i pieprz do smaku
Wino białe - 100 ml
Szafran szczypta
Czosnek - 1 ząbek
Koperek i natka pietruszki do posypania
Makaron ryżowy - 100 g
Dodatkowe informacje:
Bulion rybny jest pyszny, lekki i zdrowy. Poza tym nic się nie marnuje.Sposób przygotowania:
Gotować 30 minut.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.