![Zapiekanka warzywna z halloumi](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2024-03/17832-photo-main.jpg)
Zapiekanka warzywna z halloumi
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, lunchbox, przystawki i przekąski, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał, nabiał krowi
Składniki:
ziemniaki - 3-4 szt.
topinambur - 6-8 szt.
marchew (spora) - 1 szt.
pietruszka korzeń - 1 szt.
cebula czerwona mała - 2 szt.
cebula szalotka - 1 szt.
czosnek (w łupinkach) - 3 ząbki
papryka czerwona, żółta i zielona po - 1/2 szt.
ser halloumi - 200-250 g
oliwa - trochę
pieprz - 1/2 łyżeczki
kurkuma - szczypta
sól ziołowa (po upieczeniu) - do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.