![Seler naciowy kiszony](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-03/15301-photo-main.jpg)
Seler naciowy kiszony
![](/cache/a32x32/files/users/1536-avatar-795360130.jpg)
Rodzaj posiłku: przetwory, przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Składniki:
czosnek 1-2 ząbki na słoiczek
koperek po gałązce do słoiczka
solanka (1 łyżka soli kamiennej niejodowanej na 1 l wody)
Sposób przygotowania:
Możemy włożyć samego selera lub zrobić dowolny miks. Ja tym razem zrobiłam jeden słoik samego selera, a w drugim marchew tarta, seler, a na górze kilka plasterków dyni.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.